Over SPM Shoetrade

SPM Shoetrade is een internationaal opererende schoenengroothandel. Het bedrijf is gestart in 1994 en gevestigd in Nieuwkuijk (Noord-Brabant). Vanaf het begin heeft SPM een duidelijke visie: we maken schoenen en laarzen van een goede kwaliteit, bieden trendvolgende modellen en opereren in een commerciële prijsklasse.  

Wereldwijd verkocht
Inmiddels is SPM uitgegroeid tot een speler van formaat. Onze schoenen worden inmiddels in meer dan 35 landen verkocht. Daarnaast produceren we collecties onder 'private label' voor diverse mondiale warenhuizen en winkelketens. Een prestatie waar we trots op zijn!

Uitgebreide collectie
De schoenencollectie van SPM is heel uitgebreid: van lange laarzen tot pumps, van enkellaarsjes tot slippers, van sandalen en sneakers tot ballerina’s. Ons ontwerpteam houdt de laatste internationale modetrends nauwlettend in de gaten en laat zich daar graag door inspireren.

De laatste trends
Naast een zomer- en wintercollectie presenteert SPM ook tussentijds nieuwe modellen. Daarbij bieden we een grote variatie aan stijlen, die passen binnen de schoenencollectie van iedere vrouw: van sportief tot casual of juist chic. En dankzij onze korte levertijden, zitten onze klanten altijd bovenop de laatste trends!